kolin_hobbi ruhamentő

Globális Újrahasznosítási hét

2016. április 14. 07:15 - fashionLi

...a H&M-nél

Először is itt egy videó: M.I.A. legújabb dala a H&M újrahasznosítási hét alkalmából.

Április 18-tól egy héten át Globális Újrahasznosítási hetet hirdetett meg a Hennes and Mauritz(H&M)h_mujrahasznostas.jpg

A H&M kulonosen nagy figyelmet fordita  a kornyezettudatossagnak, a fenntarthatosagnak es az ujrahasznositasnak. Evenete megjelentetnek egy "Conscius " nevu kollekciot, amelyek darabjai ujrahasznositott anyagbol keszulnek, az aruk viszont hasonlo,mint a megszokott H&M arak.

Most A mostani


Jovo het hetfotol egy nagyszabasu kapmanyt indit az uzletlanc, a honlapra lepve nem nehez nem eszre venni: lassuk . A kampanyban egy terkepen jelzik, hogy melyik varosok szalltak be a kampnayba. Ezek szerint nálunk nem tudunk élni ezzel a lehetőséggel..De nem csak mi maradtunk ki belőle, Németország, Ausztia is.

De ne aggodjunk, reszesei lehetunk az ujrahasznositasnak mi is !, Mar 2013 ota mukodik az a kampany Magyarorszagon ( svedek kezdtek meg 2012-ben ), miszerint ha valaki ketto taska hasznalt ruhat, kinott, nem hordott,markatol fuggetlen textiliat -altalaban a kasszanal elhelyezett lerakoba rak, kap erte 500 Ft-os kedvezmenyt, amit 2500 Ft feletti vasarlasnak lehet felhasznalni.


Ezen az egy heten viszont szeretnek meginkabb arra osztonozni az embereket, hogy lehet vasarolni ugy is, hogy a megunt,rgi,nem hazsnalt ruhainkat ujrahasznositjak. Ez jo a cögnek es nekunk is, hiszen ezzel helyet is felszabaditunk otthon es meg kedvezmenyt is adnak a kovetkezo vasarlas alkalamval (ami ujabb vasarlasra osztonoz, es a kor kezdodik elorol)
terkep.jpg

De mi is ez a kampány?

Megunt, kinőtt, lyukas, nem hordott ruhákat , textíliákat lehet az üzletbe vinni, azért, hogy aztán a H&M újra felhasználja.
A reklám szerint egyetlen póló újra hasznosításával 2100 l vizet lehet megtakarítani!

wordrecycyleweek.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr258589672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása