kolin_hobbi ruhamentő

Ha unalmas már a fehér ing...

2016. április 25. 02:56 - fashionLi

dobjuk fel egykis színnel

Nem szeretem a fehér színt.

Nagyon nem.

De elég gyakran kell fehér inged felvennem.. Ezért valamit ki kellett találnom, hogy mégis megszeressem az alkalmakat, ha arra kerülne a sor.

A zöldet szeretem.. volt maradék zöld színű anyagom..

A kettőt kombinálva szültetett ő:(de ha nem lett volna meglévő anyagom, talán feketével kombináltam volna, de mindenképpen egy kontrasztosabb színnel ) És még ezek után is maradt, abból pedig karkötőt csináltam hozzá :D Erről már régebben írtam. Itt és itt mutattam már 2 példát , hogy is lehet egy fa karkötőt feldíszíteni gyorsan és látványosan.

_7253548.JPG

Ehhez nem árt egy varrógép, de akinek sok ideje van, kézzel is megvarrhatja. Úgy még különlegesebb is lesz, "pelenkaöltéssel " például. Néhány hete már mutattam egy átalakítást, amihez ezt az öltéstípust használtam, megnézném .

Én először lerajzoltam, és próbálgattam, hogy hová, mennyi zöld anyagot rakjak...Ilyen lett a végleges:

_7253605.JPG

voltletting.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr998660972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna King 2016.04.26. 19:37:34

lássuk be, ehhez kár volt hozzányùlni...
süti beállítások módosítása