kolin_hobbi ruhamentő

Svéd divatmárka a magyar műemléki épületben

2016. május 26. 01:39 - fashionLi

Svéd divatmárka a világon több mint 2300 üzlettel..
Spanyol érdekeltségű Inditex csoport után a második legnagyobb kereskedelmi hálózat.

Kitaláltad ?

...

igen.. ő lesz.. a svéd ruhamárka legújabb üzlete Budapesten, a Váci utca 1-ben, a HardRock Café mellett, a hétfőn nyílt Springfielddel szemben. Ez Magyarország eddigi legnagyobb H&M üzlete.
Hatalmas, három emeletes , műemlékvédelem alatt álló üzletház.
A belvárosban néhány feltűnő plakát hirdeti a nyitást, pl. a Deákon:

img_0574.JPG

Lehet egyet érteni és ellenezni is, hogy miért éppen egy tömeg cikkeket gyártó cég települt ebbe a történelmi jelentőségű épületbe.

Miről is híres ez a Váci1-ben lévő épület?
1911 és 1915 között épült, és a Pesti Hazai Első Takarékpénztár székházául szolgált, majd 1990-től 2005-ig a Budapesti Értéktőzsdének adott otthont.
A földszinten a Hard Rock Café, és a Szamos tradicionális cukrászdája van.


De hát megvette a Hennes & Mauritz ..kiharcolta a jogokat..sokat is fizettek..és most itt van, megnyílt. És sokan kíváncsiak is vagyunk rá.
Vagy esetleg visszatart valakit az, hogy pont a hivatalos megnyitó előtti napon került ki ismét információ, arról, hogy mennyire rossz körülmények között kell dolgozniuk , és mennyi szörnyűséget átélniük a H&M ruháinkat gyártóknak Ázsiában...?

Aki olvasta , vagy volt már hasonló H&M üzletnyitó eseményen, az tudja, hogy ilyenkor megéri KORÁN érkezni. És itt a KORÁNon van a hangsúly. És azon, hogy nem lehet elég korán...

Azt hitted lehetsz az első?
img_0590_szerk.JPG

Én azt hittem :D Naívan.
Délután 5 óra után már bukott ügy volt..
5 fő letáborozva várja a vörös szőnyeg előtt, hogy megkaphassa az ajándékkártyáját. 100.000, 50.000 és 25.000 Ft értékben. Az első  sorban álló 3000 Ft-os kártyát kap.

A megnyitó előtti napon, azaz május 25.-én volt a megnyitó, amit zártkörű VIP shoppinggal és Rooftop Partyval egyben tartottak a meghívottaknak.

Csütörtöktől pedig már bárki megnézheti hogyan is vette birtokba ezt a műemléki épületet a divatmárka.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr318747656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása