kolin_hobbi ruhamentő

A kék ereje

2016. június 19. 23:50 - fashionLi

Színesebben öltözködnél?
Ez a legjobb időszak, hogy megbarátkozz, és kipróbáld milyen is színesebb ruhákat hordani.

Sokan szeretnének izgalmasabb színeket is a ruhatárukban,a biztos szürke-fekete-fehér hármason kívül. Viszont gyakran  nem tudják mihez is nyúljanak. Mi áll jól, hogy kombináljuk a színes darabokat? Milyen színt válasszak? Vagy hogy is van ez az 'legyünk színesebbek' dolog?



Sárga, rózsaszín,piros,zöld.. Melyik is legyen?
Amit mindenki tud, de nem mindig figyelnek rá, hogy a FEHÉR szélesít, kövérebbnek mutatja még a XXS méretet is, a FEKETE viszont slankít!
A legközelebbi ruhavásárlásnál legalább 3 különböző színű darabot próbálj meg, még ha először nem is tetszik a szín, felvéve minden máshogy mutat!
Érdemes tisztában lenni azzal is, hogy ha világos bőrtípussal rendelkezel, akkor a hidegebb árnyalatú, de halvány tónusú=pasztell ruhák lesznek a te darabjaid . Így kevésbé tűnsz sápadtnak, és  megjelenésed is üdébb hatást kelt.mskala1tavasz_1.jpg
Ha pedig a sötétebb bőrtípusú vagy,a kontrasztosabb színek kiemelik a barnább bőrt. De a meleg, rikító színek feltűnőbbé teszik a bőrhibákat. wintertype_1.jpg

Itt a nyár, tenger, vízpart, bárányfelhős ég  Úgyhogy nézzük, mit kezdhetünk a kék színnel.
Először egy saját kék összeállításom:

Kiindulás a legújabb nadrágom volt, amit pár napja mutattam be itt a blogon.
Világoskék Mango magas derekú nadrág, ami a leárazáson 30%-kal volt kedvezőbb áron, azóta még olcsóbb lett . Ahogy minden más is, 50%-os leárazás tart még, Megéri benézni, főleg ha az M, L méreteket keressük.
Utazáshoz a kényelmes,és réteges öltözék az elengedhetetlen számomra.
A világos farmerhez sötétebb felsőrészt válasszunk,hogy jobban kiemeljük mindkét darab színét és jobban érvényesülnek. A galléros póló a harmadik kék árnyalatával hozza magával a friss, nyárias könnyedséget. Hozzá választottam az aktuális kedvenc cipőmet ami az őszi leárazáson, Németországban sikerült beszereznem. Vielen Dank :)

_6190750.JPGNadrág: Mango
Pulóver: H&M (gyerekosztály)
Felső: H&M
Cipő: 5th Avenue (Deichmann)
Hátizsák: Pull and Bear
Bőrönd: Royal Class
Napszemüveg: "Napszemüveg üzlet"-Győr-

Nyárias mini-maxi ruhák, szoknyák, lenge felsők, edzőcipők, mind-mind megtalálhatóak a kék sokféle árnyalatában az üzletekben.Hiszen az idei év színe (a halvány rózsakvarc mellett ) a "derűs kék".
Figyeljünk a színek harmoniájára. Vagyis a világos felsőrészhez  egy sötétebb alsót célszerű párosítani.kekseg.jpg

Az is jó  választás, ha a semleges alapszín mellé egy élénkebb, színesebb kiegészítőt veszünk fel . Így máris izgalmasabb megjelenést érhetünk el.turkiz.jpg

 ,

A kék nagyon jól kombinálható szín. Arannyal, pirossal, fehérrel, feketével..kek_kombinaco.jpg

A maival egy "mini-szí sorozatot" indítok, a következőkben végig veszek néány meghatározó , jól kombinálható színt. Hogy ne csak a 2 basic, bármikor bevethető színt használjuk. Mert a többi is lehet elegáns és sportos is egyben. De addigis  a galériában néhány inspiráció a kék kombinációjához.:

napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Őszi trendek Christian Siriano bemutatójáról
Instagram
Facebook    
Pinterest       

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr638823496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VeronikaS 2016.06.21. 22:46:03

Szuper összeállítás!
süti beállítások módosítása