kolin_hobbi ruhamentő

Milliárdos magyar modell

2016. szeptember 03. 21:24 - fashionLi

A Forbes szeret különböző listákat összeállítani a leggazdagabb személyekről, lehet akár színész vagy üzletember.A hét elején a modellek pénzügyeiről láthattunk  20-as listát, ami 2015 júniusa és 2016 júniusa között keresett összegeket foglalja össze.


Az eső helyen a 36 éves brazil születésű Gisele Bündchen (30,5 millió $ ) áll. A dobogó másik két helyezettje viszont jóval kevesebb összeggel büszkélkedhet. A második Adriana Lima 10,5 millió dollárt modellkedett össze. A harmadik helyezett Kendall Jenner, aki a legtöbb, 64,5 millió instagram követővel rendelkezik már  "csupán csak" 10 millió dollárt keresett .  De ott van az 5. helyen Gigi Hadid 9 millió dollárjával, aki új belépőként érkezett a listára.
Csakhogy fokozzuk még ezeket az óriási számokat, a 20 modell keresete összesen 154 millió $  ( ~5,5 milliárd Ft ! ) .forbesmodell.jpg

Oké, tudtuk mindig, hogy a divatipar a luxusról szól, a modellek rengeteget keresnek. Most abba ne menjünk bele, hogy megérdemlik-e ezeket az elképesztő összegeket. Inkább a dolog érdekessége, hogy van egy magyar is a listán.

Vajon ki lehet az?
Legutóbb a velencei filmfesztiválon tündöklő, még mindig csak 22 éves, nemzetközi magazinok címlapjain is gyakran szereplő budapesti modell, Palvin milliárdos Barbi. Jee, gratuláció !
A 17. helyet sikerült megkapnia, együtt még 3 másik különböző modellel, 4 millió $-os keresettel. Bevételének jelentős része a kozmetikai és parfüm reklámoknak is köszönhető. Barbi a L'Oreal arca és a Chanel Beauty kampányaiban , valamint parfümreklámok arca.

barbi.jpg

 

►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Gyönygyökben ősszel
Kövess és olvass, nézegess  nap, mint nap. De hol is?
Facebook    
Instagram
Pinterest  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr8411673636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása