kolin_hobbi ruhamentő

Ismerkedj magyar tervezőkkel #3

2017. március 28. 08:27 - fashionLi

Ma ismét magyar tervezőkről olvashatsz , akik felvonultatják kollekcióikat a szombati divatnapon.

Anna Daubner
2014-ben jelentkezett első felhők inspirálta kollekciójával Daubner Anna. MOME-s hallgató volt, majd évekig Londonban gyakornokoskodott és ismerte meg a szabászatot és mélyült el saját tervezői stílusa az inspiratív városban.

Anna Amélie
Oláh Anna kiegészítőtervező, aki a MOME-n végzett 2010-ben, bőr szakirányon. Művészcsaládban nevelkedett, nem is volt meglepő, hogy Anna is hasonló művészi irányt választott. Jellemző stílusjegyei az aranymánia, fényes anyagok, elegancia hangsúlyozása és a szimmetriára való törekvés.
Anna volt az első olyan tervező hazánkban, aki blogerekkel közösen dobott piacra egy férfi kollekciót. [Burzsuj blog]

Tomcsányi
Tomcsányi Dóri 2010-ben végzett a MOME kötött öltözéktervező szakán. Ösztöndíjasként Párizsban tanult. A tervezőnő az élénk színeket a minimalista szabásvonalakkal párosítja. Fontos  számára a nőies vonalak de ugyanakkor a kényelemmel ötvözve.
Tavaly nyáron a Tisza cipő és a tervezőnő közös projektbe kezdet. A 4 modellből álló kapszulakollekció a tradicionális magyar márka és a kortárs divatmárka közös munkája.

Holnap a NUBU és a Je Suis Belle csapatát ismerheted meg.

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr5712376323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása