kolin_hobbi ruhamentő

Ismerkedj magyar tervezőkkel #4

2017. március 29. 08:17 - fashionLi

A hét közepénél járunk már, közeledik a szombat, a Mercedes Benz divatshow napja. De még van néhány tervező, akit addig bemutatok itt a blogon.
Ma a NUBU és a Je Suis Belle csapata kerül a középpontba.

NUBU ( 17:00)
A NUBU csapatának alapítótagja Garam Péter-tulajdonos, Garam Judit és Kovács Adél tervezők. Létrehozták a Nude by Nubu almárkát is, ami egy leegyszerűsített formát ad a minimalista ruháknak- árban pedig olcsobbak. A Nubu árfekvése a designer árkategóriában is a külföldi pénztárcához van igazítva. Garam Judit tulajdonosa is a Monofashion Shopnak, ami egy kortárs magyar divatüzlet és a Mono art& design , ahol pedig design tárgyakat találhatunk.
Kovács Adél a London College of Fashion férfiruha készítő szakán is tanult, a MOME-n diplomázott 2011-ben.
A 2007-ben alapított márka mára már külföldi üzletekkel is rendelkezik: Bécs,Párizs, Tokio, Hong Kong, Sanghai, New York, Prága, Svájc
2013-ban megnyerte az "Oldhands öltözék" kategóriát a Gombold Újra öltözéktervező pályázatán.

Je Suis Belle 

A márka már 12 éve  meghatározója a magyar designer márkáknak.2007-ben a MOME-n végzett Dévényi Dalma és Kiss Tibor alapította a márkát, amit már nemzetközi szinten is ismertté tettek. Jellemző stílusirányzatuk, hogy a modern formavilágot a tradicionális mintákkal ötvözzék. A francia márkanév magyar jelentése szép vagyok. Erre törekedve hangsúlyozzák a ruhák a kreativitást, az eleganciát és a kifinomult vonalakat. Mindezt úgy, hogy viselője igazán különlegesnek érezze magát a ruhákban.
2005: Dánia: nemzetközi divatversenyen első helyezés
2007: Az év Fiatal Divattervezője Díj


Holnap konsanszky és ÁERON márkák következnek ( :

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr4712383915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása