kolin_hobbi ruhamentő

Nagyon platform

2017. május 10. 07:00 - fashionLi

Az előző héten a napichic kicsit ritkábban jelentkezett... Bocsánat érte.

A székhelyemet áthelyeztem a mindenkori dream citymbe,erre fordítottam mimnden időmet. Szóval mostantól már van lehetőségem élőben is megfigyelni, hogy alakul a divat, milyen a street fashion. De hol is?
Többek között a Burberry és a Martens bakancsok otthonában, ahol a világ (egyik) leghíresebb bevásárló utcái találhatóak- az Oxford Street/és Regen Street, itt még a legstílusosabb és legfeltűnőbb ruházatú ember sem tűnik ki a tömegből. HIszen itt az tolerancia egészen más határok mozog. És itt, ahol nyakkendős üzletemberek nem félnek bicajra pattanni.
Hello London.

Már első londoni látogatásomkor megtetszett a TopShop kínálata, most is betértem ( és még sokszor fogok is ) Innen jöjjön hát az első kép. Akár a napi furcsaság címkét is megkaphatná.

Platform is meg arany is és még lakk is. Szóval ismertük már az eredeti csillagos Stella Mccartney cipőt( amiről indult ez a magasságú Oxford cipő másolása ), de ez talán még azon is túltesz.

Stella McCartney- 900 $11045430ti_11_r.jpg

Topshop-130Łimg_9640.JPG

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

Szólj hozzá!
Címkék: london topshop

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr8412470337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása