kolin_hobbi ruhamentő

Divatfilmes magyar siker

2017. június 20. 11:07 - fashionLi

Az ötleteid határozzák meg a szabadságodat

Berlinben 5. alkalommal, június 8-9 között került megrendezésre a Berlin fashion Film Festival. Volt magyar rendezésű film is. Szimler Bálint a pesti utcákon is forgatott 3 perces alkotásával be is került a fesztivál showroomjába  (:
1-10.jpg

societe.jpg

A film a Societe Budapest nyárindító buliján került vetítésre június 13-án.

Sociéte ház: alkotó és befogadó tér a kultúra és divatipar világában. A budapesti Sas utcában nyíló ház divatbemutatók, kortárs kiállítások helyszíne 3500 négyzetméteren. A hivatalos megnyitó októberben lesz.

etdrhs.png

A ház fontos küldetése a Divat Inkubátor Program. Célkitűzésük, hogy a feltörekvő tehetségeket segítse, megjelenési lehetőséget biztosítva számukra a házban és elindítsa őket a nemzetközi piacon.

A film fő mondanivalója, ami a végén olvasható nagyon találó: Az ötleteid határozzák meg a szabadságodat. Az ötletelés, gondolkodás, kreatívitás a szabadság velejárója (:

Itt pedig a werkvideót:

 

►►►Gyere holnap is!

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
►►►

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr3512607827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása