kolin_hobbi ruhamentő

Esőben is szárazon

2018. június 17. 09:24 - fashionLi

A  divatban, így a ruhaiparban is beszélhetünk alapdarabokról. Ezek a visszatérő, minden szezonban megtalálható , a vásárlók által kedvelt 'basic' termékek. Van egy másik halmaz is, ahová pedig a megosztó darabokat sorolhatjuk.  Van akinek nagyon tetszik, a másik tábor viszont ellenzi. Mindenkiből kiváltanak érzelmet ezek a ruhadarabok,elmenni nehéz lenne mellettük szó nélkül.

Például az óriási márkajelzésű felsők, a Crocs papucs, az állatminták és a papucs(cipő), ami szőrpamacsokkal van díszítve- ugye rémlik? Szóval ezeket lehet nagyon szeretni vagy éppen újabb divatőrültségnek és múló trendnek nevezni.kinek-pattant-ez-ki-a-fejebol-a-nyar-legmegosztobb-trendje-a-szoros-papucs-most-a-ti-velemenyetekre-kivancsi-molnar-viola-anna2.jpg

Néhány napja éppen két elázás között jutott ez a két véglet eszembe. Ugyanis tavaly Londonban gyakran jött velem szembe az utcán és a boltokban is egy kabát típus,amivel eddig a magyar kínálatban ritkán találkoztam. És rájöttem, hogy ez valójában praktikus darab. Így a kedvenc darabjaidat nem kell egy kabát alá rejteni esőben sem.

Az átlátszó esőkabát.

Természetesen nem a 290 Ft-os egyszer használatos zacskóra hasonlító esőtől védő köpenyre gondolok.Mint ez: :368891661_atlatszo-esokabat-atlatszo-atlatszo-vekony-esokabat.jpg

Hanem az igényes(ebb) kidolgozású több szezont is túlélő esőkabátra.Az utóbbi években már több márka is kifutóra dobta.Burberry és MiuMiu után természetesen a fast fashion tervezők is lecsaptak az ötletre, és alkottak néhány modellt.

Anyaga 100% PVC, cserébe szárazon tart.

Zara-9995 Ft

Piros szegéllyel egészen mutatós darab:

raincoat_zara.jpg

Itt egy másik fazon, indokolatlanul napszemüveggel kombinálva:4341025990_2_4_1.jpg

 Topshop
Enyhén színezett, Ł39ts26e22npch_m_1.jpg

 Jelenleg a kínálat nem túl nagy, de az ismert távol-keleti rendelős oldalakon rengeteg fazon megtalálható (a minőségtől azonban ne várjunk sokat).

►►►Követhetsz a következő helyeken is:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr4114034080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása