kolin_hobbi ruhamentő

Jól jársz, ha feliratkozol

2016. június 06. 00:17 - fashionLi

Az akciók mindenkinek jól jönnek.

Főleg, aki gyakran vásárol.

Több akcióban lehet részünk, ha az adott divatüzlet honlapjára felnézünk, követjük a facebookos bejegyzéseiket, olvasgatjuk a Metro újságot(H&M gyerekosztályos kedvezmény van gyakrabban), nyitott szemmel járunk az újságosnál, vagy éppen feliratkozunk hírlevelekre.

Sok akciót csak az tud , aki ezeket megette, 1-2 perc az egész cserébe 10-40 %-os kedvezményeket kaphatunk. Csak résen kell lenni.

Na de nézzük csak, most mivel járhatunk jól:

H&M
A közismert és 2 hete új budapesti üzletet nyitó divatüzlet a hírleveles feliratkozásaikra bő. egy évig  25%-os kedvezményt adott. De ez pár hete megszűnt (sajnos..pedig lett volna még néhány ötletem az új e-mail cím nevekre.:D )
A hírleveles feliratkozást 10%-ra redukálták, viszont kódot küldenek az ingyenes házhozszállításért. (amúgy pedig 12000Ft felett lenne ingyenes)hmhirlevel.jpgJelenlegi akció ezen kívül a nyári cipőkre van,akár 40%-ig is elmehet. Itt elérhető a lista.

De érdemes azért is feliratkozni a hírlevélre, mert abban néha extra kedvezményes kuponokat, kódokat küldenek. A tegnapi napig élt a "többen nagyobb kedvezménnyel" akció, ahol a 20000 Ft-os fizetés után járt a 25% mínusz.

Mango
Csak egy e-mail címet kell ide is beírni, és máris jön az üdvözlő levél, majd utána a kedvezményt tartalmazó lényeg. Nem is fukarkodtak a  százalékokkal, két db ruha vásárlása után 40%, de ha csak egyet vennél, 30% a kedvezmény. Hogy egy kis buktató is legyen benne, az új kollekcióra nem érvényes, és online az első vásárlásnál él ez a lehetőség, mivel itt a kódot is meg kell adni. Az üzletben pedig felmutatni az e-mailt.
Online rendelés esetén viszont plusz költségünk lesz.
-Válaszhatjuk  a standard szállítást, ami 4-6 munkanapot jelent és 1490 Ft-ba kerül
-Express, 48 órán belüli szállítás 2995 Ft
-Viszont ha az üzletbe szállítást választjuk, akkor ez ingyenes! Viszont 5-15 munkanap elvileg a szállítás.mango_3.jpgFeliratkozás után küldik a legújabb akciókat, exkluzív híreket, érdekességeket a márkával kapcsoltban.

Éva magazin
A magazinhoz , ami már május 18-án megjelent , most a strandkellékeket lehet 30 %-os kedvezménnyel beszerezni, június 9-10-11-12-én ! Amire érvényes: Deichmann, Women'Secret,Optic Word napszemüvegek, La Roche naptej, havaianas strandpapucseva.jpg

C&A
2016.június 9-16 :25%-os kedvezmény egy darab szabadon választott termékre.c_a.png

Árkád kupon napok
Az ország összes Árkádjában él ez a kedvezmény! A kuponokat akár otthon is ki lehet nyomtatani-vagy az üzletben a kuponnyomtatónál.
20-40 % kedvezmény több Árkádban lévő üzletben az Arena , Convers C&A 20%-os kedvezményétől a .Hervis 30%-os kuponjain, át a Yves Rocher 40 %-os kuponjaig.banner_bp_nyar.jpgCorvin Plaza
A Corvinba menjen , aki már rég óta egy eredeti Guess táska után áhítozik. Most 20-50%-os leárazások vannka az üzletben.

Érdemes még az F&F hírleveleire feliratkozni, hogy elsőként értesülhess a kedvezményekről. Múlt héten ért véget ott a 20%-os kedvezményeket nyújtó kuponok ideje.

 

napichic_blog_hu_3.jpg
►Gyere holnap is!
►Tegnapi bejegyzés: Az esőkabát is lehet menő
►Kövess és csatlakozz:
Instagram
Facebook    
Pinterest                 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr688782366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása