kolin_hobbi ruhamentő

Fess egyedi mintát a pólódra!

2018. március 26. 09:03 - fashionLi

Légy egyedi és viseld büszkén a munkád

A divat világában, főként a fast fashion üzletekben a feliratos és a legkülönbféle mintás ruhadarabokkal lehet találkozni. 

Van aki az óriási feliratokra, márkajelzésekre esküszik. Van, aki csak a basic egyszínűre szavaz. De lehet azért, mert nem talált még az egyéniségéhez megfelelő mintát?

Készíthetsz magadnak feliratos, mintás pólót. Otthon, házilag, kézzel festve, minimális pénz és időráfordítással. Cserébe lesz egy egyedi pólód, amit büszkén viselhetsz, hiszen a saját munkád.

Itt megnézheted a videót, a lépésekről. Lejjebb görgetve pedig a képes beszámolót találod . 

Hajrá! Be unique !

Kellékek:

  • egyszínű póló ( sima felületű, nem bordázott )
  • textil festékek
  • kartonpapír
  • ecset
  • ceruza/toll

_2144021.JPG

Elkészítés:

- Kartonra rajzold meg a mintát.(vagy töltsd le netről és megspórolod a rajzolást). Ha vastag filccel átrajzolod, és a pólód is világos, könnyedén át tudod vezetni a mintát a pólóra, mert átlátszik. Ha nem látszik át, és kézzel nem érzed biztonságosnak az átrajzolást, vágd ki a mintát és rajzold körbe._2144032.JPG

- Ha a minta már a pólón van, jöhet a festés ! Ha nem ismered még a textilfestékeket, és bajban vagy, milyet válassz. Olvasd el ezt a korábbi bejegyzésemet a festékekről._2144045.JPG

-Száradásra szánj időt! Néhány óra mindenképpen szükséges. Ha nagyon vizes állagú a festék- nekem a sárga színű sokkal vizesebb volt, mint a többi, akkor több időt várj vele. A legjobb ilyen esetben, ha fél napot állni hagyod.

- Az anyagot kifordítva vasald át a minta hátoldalát!

-Viseld büszkén. Megdolgoztál érte és csak neked lesz ilyen felsőd. (:blogra.jpg

►►►Kövess , kedvelj és iratkozz fel a követhető helyeken, hogy elsőként értesülj a friss tartalomért:
Facebook    
Instagram
Pinterest
Youtube
►►►

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr7013780182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása