kolin_hobbi ruhamentő

Követnéd a farmer trendet?

2016. május 23. 08:00 - fashionLi

Nincs új a nap alatt.
Az idei évben is nagyon próbálkozik a TRAPÉZ nadrág a visszatéréssel.

Az utca hétköznapi emberét elnézve a trapéz nadrág nagy berobbanása még elmaradt.
Csodálkozunk?

Hát nem igazán.
9684319407_4_1_2.jpg

 

Azért is, mert sokkal később fogadja el a közép-európai ember a divat újabb próbálkozásait. De leginkább,mert nagyon is megszerettük a teljesen szűk fazont.

Viszont ha éppen a legújabb trendek után keresgélnénk, több furcsaságot is találhatunk. Ez nem a 70-80-as évek korszakból való már, mint a trapéz, ezek valami egészen érdekes dolgok....A tipikusan 1, maximum 2 szezont megélő divat diktálta furcsaságok.

Ha érdekel, hogy milyen elnevezésűek az egyes farmer nadrág típusok, megnézheted ebben a régebbi bejegyzésemben. A farmer anyag megfelelő tisztításáról pedig itt olvashatsz.

Miért rövidebb elöl a nadrág szára?
Találkozhatunk ilyennel is , igen...
Bokavillantás is, de mégsem teljesen...Alul szabadon is hagyták a varrást , nincs eldolgozva, rojtosodhat is szabadon..
Például, ha boka pántos éppen a szandálunk, akkor az így legalább tud látszani. De más pozitívumát nem találom, mert még jól sem néz ki .Szerintem.

0018820433_1_2_4.jpgHa tetszene ez a nadrág, akkor a Bershkaban megtalálhatjuk 12995 Ft-ért. Ami véleményem szerint túl van árazva. Ha egy hasonló szabású , színű nadrág 6-7 ezer Ft, az aljából kisszagatva egy darab, máris több ezer Ft-os pluszt jelentene? Pedig sok ügyesség nem kell egy ilyen nadrág otthoni feltúrbózásához.
A Mangoban is találhatunk ilyet, a rojtozást még inkább kiemelve, szaggatással vegyítve. Márcsak a koptatást hiányzik a teljességhez. Ez a darab szintén nem olcsó,13995 Ft.

Én nem vagyok a szaggatások, rojtok híve. De megértem, hogy hordják sokan.
Az a nagyobb baj, hogy az is ezt teszi, akinek nagyon előnytelen, mivel torzítja az alakot, összenyom optikailag . Főleg ha kontrasztos koptatással kombinálják, még kövérít is.
Ez pedig itt a túlzás kategória. Felpróbáltam egy kevésbé szaggatottat, és bele akadt a lábam..márcsak ezért sem tudnám elviselni. De így már értem, hogy könnyen tovább tud szakadni az amúgysem kis "lyuk", és lesz belőle valami hasonló:
Ha mindenáron követni szeretnénk a divat ezen ágát, hát válogassunk az igényesebb kategóriából. Például a H&M-ben ezt a darabot, 6990 Ft-ért.
hmprod_2.jpg

2016 tavasz/nyár trendjéhez tartozik a farmerek terén a felhajtott szárú fazon..
Ezt sem igazán tudom értelmezni. De legalább nem lesz sáros esőben...
Kinek tetszik?

A nadrágok aljára terelődik a figyelem idén. A nadrágszár különböző színekben is feltűnik. Általában  különböző színű farmerkék színt kombinálnak.
Mango-8995 Ft

63005015_to-99999999_01.jpg

Ha már túl sok a szaggatás,és eltüntetnénk... vagy meguntuk, de szeretnénk mégis valami igazán menőt.. Emlékezzünk vissza az ovis korszakunkra, amikor praktikus okokból kellett megfoltozni a nadrágokat, mert folyton estünk-keltünk bennük. Most díszítő elemként jelennek meg a farmer nadrágokon, de akár a pulcsira is varrhatjuk.
Pull and Bear, 39,99 €

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napichic.blog.hu/api/trackback/id/tr268739376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása